top of page

Design floral / Atelier floral // Flowers delivery in Sighișoara

Dallas Barn Zi Deschisa by Ioana Porav94.jpg

Despre noi

Din 2018 decorăm povești.


Aceasta a fost deviza echipei 𝐛 𝐫 𝐨 𝐭 𝐡 𝐞 𝐫 𝐢 𝐞 la început de drum și continuă să fie și azi.


Fie că alegi să oferi flori în dar, buchet ori cutie, fie că ai nevoie de un întreg concept de eveniment privat sau coorporate, echipa 𝐛 𝐫 𝐨 𝐭 𝐡 𝐞 𝐫 𝐢 𝐞 pune toată pasiunea pentru ca florile să completeze impecabil momentul. Florile dau ritmul pentru ca fiecare petrecere să devină wow, prin detalii și alegeri făcute cu mare grijă!


Pasiunea pentru decor, flori și cuvinte sunt apa și aerul iar tu ești inspirația noastră! Ne ocupăm de tot conceptul floral al evenimentului în funcție de bugetul și preferințele voastre.


Printre evenimentele floristice de mare anvergură din România la care întreaga echipă a participat menționăm TIMFLORALIS, edițiile 2018 și 2019, sub îndrumarea Filomena Flower School și a DK EVENTS, floriști internaționali, Mick Stubbe & Dennis Kneepkens.


După Timfloralis a urmat o serie de worksopuri susținute de aceeași școală floristică pe care echipa bifat cu mult drag.


Participarea la CUPA ROMÂNIEI DE ARTĂ FLORALĂ, edițiile 2019 și 2021, a Andreei ca și asistentă a cunoscutei floriste românce Maria Bunea, câștigătoarea Cupei României în 2021, a fost un moment important pentru echipă.
În 2022, la început de sezon, echipa s-a alăturat Masterclassului de la Girona, sub îndrumarea floristului international Daniel Santamaria alături de alți floriști din România.


În tot acest timp, echipa este membră a AADF (Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic) alături de care fac lumea floristicii din România să înflorească.

Cine suntem noi?
Andra2.jpg

Andra

Peisagist de meserie, cu o super atenție la detalii și implementarea clară a conceptului, Andra este adepta structurilor și creațiilor wow care să ofere impactul cuvenit locațiilor prin povestea unică creată cu fiecare cerință în parte.

Responsabilă de creionarea conceptelor, fiecare eveniment ia viața de la o schiță. Participarea în proiecte pentru Timfloralis au fost clar o rampă de lansare pentru ea în floristică, descoperind ce minunății pot face florile, sârmele, natura, crengile și mâna omului.

Din 2021 este cursant al EMC (European Master Certification) sub îndrumarea Thomas de Bruyne și povestea continuă. Dac-o întrebi ce vrea, ei bine vrea să devină designer florist și să participe la cât mai multe competiții florale atât la nivel intern, cât și internațional, pentru dezvoltarea ei ca și florist și pentru a-și depăși limitele cu privire la timinguri, deadlineuri și procese de execuție.

Andreea

Absolventa de Comunicare și PR, pasionată de organizare și planificare de când se știe, Andreea este responsabilă de comunicarea și relația cu clienții de la primul telefon, precum și de partea de marketing, punând frumos în scenă imaginea brotherie.
To speak the same language, a participat la primul WEDDING SEMINAR al echipei în 2017 organizat de Filomena Flower School, precum și la primele mini-workshopuri susținute de Diana Toma EMC. În 2019 a făcut parte din #echiparachetă în proiectul PROFI, sub îndrumarea floristului internațional român de success Nicu Bocancea, de altfel sursa noastră de inspirație în atelier.
Dezvoltarea businessului pe toate planurile este main focusul ei, integrând colaborări de success atât la nivel de evenimente private, cât și corporate. Mai mult, creșterea vizibilității businessului este în top 3 to do things in life.

Andreea.jpg
WhatsApp Image 2023-03-02 at 15.53.13.jpg

Anca

Anca s-a alăturat echipei în 2022, la început de sezon, și vine ca o completare, o extensie impecabilă a tot ceea ce înseamnă brotherie. Pasionată de artă și coloristică, Anca este o artistă, un personaj minunat care îmbină mereu culorile cu vremea de afară, cu starea de spirit, cu rujul, cu personalitatea celor din jur, astfel aportul ei în echipă este ca o sclipire.
Mai exact, ultima picătură pentru ca paharul nostru să fie plin, bun, robust și cuprinzător!
Din 2022 este eleva școlii Filomena Flower School la Cursul de bază pentru floriști, grupa 10, facând parte și-n organizarea evenimentului susținut la Piatra Neamț, Curs pentru concurs, Ediția I 2022.
Dezvoltarea ei ca și florist și ca și membru de bază într-o echipă se dă în tehnică, rapiditatea execuției, și în implemenarea structurii, precum și-n stăpânirea cromaticii fiecărui concept ce iese din atelier.

Să ne auzim cu bine pentru fiecare moment important din viața ta!
bottom of page