top of page
  • Poza scriitoruluiwearebrotherie

Hello, #wearebrotherie

Actualizată în: 2 mar. 2023

Martie 2023. Articolul acesta este despre voi.


Intenționam să lansăm site-ul pe data de 01 martie, clișeic cu faptul că natura prinde viață și culoare, of course. Am preferat să ne aliniem cu primăvara și să aducem strop de zâmbet pe fețele tuturor celor care au ales mărțișoarele noastre florale.


B r o t h e r i e înseamnă în primul rând oamenii din echipă, fiecare cu personalitatea ei și cu afinitățile proprii – una desenează mișto toate proiectele, alta le comunică ideal iar alta le pune-n culoare și dă finisajul necesar pentru ca rezultatul să fie fix așa cum ne dorim. Cum ne dorim pentru tine!

Și fiecare facem de toate până la urmă!


B r o t h e r i e este o poveste. Povestea noastră pornită din pasiune pentru flori, plante, cuvinte și, nu în ultimul rând, oamenii și comunitatea în care trăim: Sighișoara._____________________________________________


Ne-am dorit de mult un loc al nostru în online, mai mult decât paginile de Social media pe care le gestionăm cu drag, împărtășind cu voi cam tot ce facem daily în atelier.

Acum îl avem!


Mai mult, partea de blog o păstrăm pentru voi pentru a putea discuta la cafeluță oricând ai tu timp despre subiecte des întâlnite în rândul întâlnirilor cu voi. Astfel, avem lista deschisă pentru subiectele pe care vrei să le abordăm aici!


Apreciem enorm că existați, că ne faceți zilele frumoase, weekendurile înfloritoare și că ne primiți în viețile voastre exact așa cum suntem – cu crengi, cu flori, cu culori, cu povești, cu timp mereu la dispoziția voastră.


Ne bucură feedback-urile primite și modul oamenilor de a ne aborda. Așadar, bucuroase de oaspeți în spațiul nostru virtual!


Și acum lansăm întrebare: cum vezi tu echipa b r o t h e r i e?


Semnat,

fetele

238 afișări1 comentariu

1 Comment


simona_fiser
Mar 03, 2023

Fetele mele dragi!!!

Like
bottom of page